Nieuwsbrief Oranjeverhuizers

Oranjeverhuizers blijft voor u volledig operationeel. Wij houden volledig rekening met de nieuwste Corona maatregelen als gepubliceerd en aangekondigd door de diverse regeringen. Wij houden rekening met uw veiligheid en beschermen ons in alle gevallen tijdens het contact met u en ons personeel, volledig Coronaproof!

Gelukkig mogen we nu nog altijd uw gewaardeerde verhuizing verzorgen, het reizen van en naar uw bestemming is voor ons, maar ook voor u, geen probleem met dien verstande dat wij en ook u rekening houden met alle overheidsvoorschriften. Vooral in het komende voorjaar gaan we echt elke week met meerdere verhuiscombinaties op pad! Tot op heden heeft elke cliënt van ons probleemloos zijn/haar bestemming bereikt, zowel per auto als per vliegtuig. Wij hebben hierin ook een rol van betekenis: u krijgt van ons een document mee in diverse talen dat wij voor u de verhuizing aan het uitvoeren zijn. U zorgt ervoor dat u zelf beschikt over alle documenten waarmee u kunt aantonen dat u onderweg naar uw nieuwe woning, dus een huur- of koopcontract meenemen!

We komen in alle regio’s van Noord naar Zuid.

NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!

Taxatie per video-gesprek!

Niets staat meer in de weg om met de huidige middelen zoals WhatsApp, Messenger en Facetime een taxatie op afstand uit te voeren. Deze ontwikkeling vloeit ook voort uit de Corona-tijd immers we mochten niet altijd op huisbezoek. Het is ook erg handig om een taxatie op afstand te doen indien u ver weg zit, op een bestemming waar we geen taxateur in de buurt hebben.

Ook verhuizen met Oranjeverhuizers? Klik hier voor een offerte:

NL: 085-7732123 of 06-13992486 || ES: 965 063 088 

Offerte aanvragen