Corona en verhuizen

Nieuwsbrief Oranjeverhuizers, sep-okt-nov-dec 2020

 

Nu we alweer sinds 01 juli volop verhuisritten aan het uitvoeren zijn, vooral een inhaalslag nadat de grenzen voor particulieren weer zijn opengesteld, krijgen we nu te maken met CODE ORANJE. Dat is in veel sectoren uitermate vervelend, vooral de toeristische sector wordt flink geraakt. Wij tonen ons medeleven met al deze ondernemers, vooral omdat wij er velen van hebben verhuisd!

 

Gelukkig mogen we nu nog altijd uw gewaardeerde verhuizing verzorgen, het reizen van en naar uw bestemming is voor ons, maar ook voor u, geen probleem met dien verstande dat wij rekening houden met alle overheidsvoorschriften. Vooral in de komende periode gaan we echt elke week met meerdere verhuiscombinaties op pad!

 

We komen in alle regio’s van Noord naar Zuid.

 

NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!- NIEUW!!

Taxatie per video-gesprek!

Niets staat meer in de weg om met de huidige middelen zoals WhatsApp, Messenger en Facetime een taxatie op afstand uit te voeren. Deze ontwikkeling vloeit ook voort uit de Corona-tijd immers we mochten niet altijd op huisbezoek. Het is ook erg handig om een taxatie op afstand te doen indien u ver weg zit, op een bestemming waar we geen taxateur in de buurt hebben.

 

Ook verhuizen met Oranjeverhuizers? Klik hier voor een offerte:

 

NL: 085-7732123 of 06-13992486 || ES: 965 063 088 ||BE: 03-3460107